Covid-19 Åtgärder

Vad vi gör annorlunda med tanke på Covid-19

Desinfektering

Vi går över alla kontaktytor så som handtag, kranar mm. Minst 2 gånger om dagen med desinfektion.

Kontrollerad närmiljö

Precis som hemma har man väldigt lätt att kontrollera sin omgivning och på så sätt är det minst lika säkert som att vara hemma. Eftersom vi håller väldigt hårt på brandskyddsreglerna så kan vi säkerställa att det hålls minst 4 meter mellan ekipagen. I servicehusen har vi begränsat maxantal vilket även där gör att man kan känna sig säker. Allt detta i kombination med våra andra förebyggande åtgärder gör att man kan känna sig säker hos oss på Osby camping.

Städning

Vi har skärpt våra städrutiner och ökat antal moment som ingår i städningen för att kunna säkerställa renligheten på våra anläggningar. Detta innebär att vi städar servicebyggnaderna utförligt minst en gång om dagen. Även stugorna städas efter varje avresa för att vi ska vara säkra på att dem håller måtten.

Begränsat maxantal

I våra servicehus och receptionen har vi satt upp informationslappar gällande hur många som får vistas i varje lokal. Detta för att kunna öka tryggheten och följa dem allmänna rekommendationerna.

Desinfektionsstationer

Runt om på campingen har vi satt upp handdesinfektionsstationer där ni kan desinfektera era händer hur ofta ni vill för att ni ska känna er säkra. Vilket medför till ökat skydd för oss alla.

Friskare tillsammans

Viktigast av allt är att vi hjälps åt och visar hänsyn till varandra. Genom att tänka efter och hjälpas åt kan vi hålla oss friska. 

Detta innebär:

  • Att man inte samlas i större grupper.
  • Att man respekterar rekommendationer och maxantal.
  • Att man håller bra hygien.
  • Att man inte besöker oss ifall man är sjuk eller har några symtom för att inte riskera att smitta andra.
Translate »